divendres, 20 de setembre del 2013

Benvolguts pares i mares,

L'AMPA del CEIP sa Graduada de Maó vol manifestar:

1. El suport als mestres de la nostra escola, en particular, i a tots els mestres i professors en general que s'han declarat en vaga davant d'aquesta situació creada sense precedents i en defensa de l'ensenyament public de qualitat.


2. El nostre recolzament als tres directors injustament expedientats per aplicar la normativa vigent i per tramitar el que havien votat els seus consells escolars, que són els màxims òrgans de decisió dels centres.


3. La defensa de l'ensenyament de qualitat en anglès, mitjançant programes com el British, del qual es beneficien els nostres fillets, i les Seccions Europees, que ja han demostrat la seva efectivitat pel seu recorregut i metodologia.


4. Que fins al moment, no han aparegut profesionals en la matèria que defensen el TIL, però sí molts en contra.


5. Que lamenta profundament no disposar, en aquests moments, d'un delegat d'educació que pugui actuar com a interlocutoramb la comunitat educativa de Menorca.


6. Que creiem en el diàleg, com a eina fonamental per millorar el món de l' educació i per arribar a una solució consensuada isatisfactoria per a totes les parts.


Us anirem informant de les properes actuacions que emprendrem des de l'AMPA.

Salutacions

AMPA SA GRADUADA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada