dijous, 10 d’octubre del 2013



Circular infomativa de la FAPMA sobre l'activitat "Junts feim camí per l'educació”

Benvolgut/da:

Com saps, la comunitat educativa està en lluita contra el TIL, una política que el nostre Govern imposa sense cap mena d’aval pedagògic, sense disposar dels recursos suficients, sense la planificació adequada i amb una precipitació que ha sumit els centres en el caos i que ha motivat la protesta dels docents en forma de vaga.
Ja fa setmanes que la FAPMA, la federació d’apimes de Menorca, va advertir que estava disposada a lluitar contra aquest despropòsit. Una de les maneres de fer-ho es farà aquest diumenge, 13 d'octubre: és la marxa “Junts feim camí per l’educació”. En aquests enllaços vos podeu descarregar el cartell general i el cartell amb horaris i punts de trobada per a la marxa a peu.

Amb aquesta activitat, els pares i mares, i per extensió tota la comunitat educativa, volem fer arribar als nostres governants el missatge que volem un sistema educatiu governat des del seny i el consens, i no mitjançant mesures autoritàries i sense sentit.
En resum, l’activitat consisteix en una marxa des de tots els punts de l’illa per convergir a les 13 h. as Mercadal. La marxa es pot fer a peu o en cotxe, amb la sortida prevista de Maó i de Ciutadella a les 12 h., per anar en comitiva fins as Mercadal. Tots els participants ens concentrarem a la Pl. Pare Camps des Mercadal per anar en manifestació fins al recinte firal, on hi haurà un dinar popular. En acabar el dinar hi haurà interpretacions teatrals i musicals.

El preu del dinar (paella i postre, no inclou beguda) és de 5€ pels adults i de 3€ pels infants. Diverses apimes de Menorca s’han encarregat de difondre l’activitat entre els seus associats. Si voleu podeu adquirir el tiquet posant-vos-hi en contacte.

També teniu la possibilitat de fer ara la reserva dels vostres tiquets, omplint el formulari que trobareu en aquest enllaç. És molt recomanable que feu la reserva, i així us guardarem els vostres tiquets, que podreu recollir el diumenge al recinte firal a les 13:30. Si no ho feis, no podem garantir que el mateix diumenge hi hagi tiquets per als que no l’hagin reservat amb antel·lació. Teniu temps per fer la reserva fins divendres a les 22 h.
Podeu estar al corrent de les novetats i avisos de l’acte a la página de facebookque hem creat per aquest esdeveniment. Si indiqueu al facebook que hi assistireu, anireu rebent les notificacions que hi faguem. Aquí podeu també formular els postres dubtes i preguntes, així com a l’adreça de correu camieducaciomenorca@gmail.com

Us encoratgem a participar-hi en la mesura de les vostres possibilitats i a fer difusió de l'acte. I us animem, una vegada més, a pares, mares, fillets, filletes, avis, àvies, docents, cosins, concos, amics i familiars, a tots!, a venir vestits de verds i a sumar les vostres energies en aquesta diada de reivindicació i germanor. Perquè "JUNTS FEM CAMÍ PER L'EDUCACIÓ"!

FAPMA MENORCA

NOTA: Tothom que faci algun tram a peu ha de llegir atentament els següents consells, que adjuntem. La seguretat dels participants és el més important. Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada